Atgal į straipsnių sąrašą
bBurnočių sėklu košė: mirkyta nuo vakaro, užvirta ryte, išjungta ir brinkinta.
 
Valgome su lengvai pakepintais ant lydyto sviesto svogūnais bei cukinija, česnaku, druska ir pipirų mišiniu.
Prieš valgant įmaišome šviežią smulkintą pomidorą.
 
Foto Raminta
Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. registracija@sulieknek.lt
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram

    Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.