Pagardinus kitokiais prieskoniais ar pakeitus bent vieną daržovę – gausite visai kitokį skonį ;)
Burnočių košė su cukinija, pomidorais ir pipirų mišiniu recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 12 val. 10 min.
Gaminimas 5 min.
Iš viso 12 val. 15 min.
Kategorija Košės, Pusryčiams
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 122 kcal

Ingredientai
  

  • 120 g cukinijos
  • 60 g svogūno
  • 60 g pomidoro
  • 50 g burnočių sėklų košės
  • 1 skiltelės česnako
  • 0,3 a. š. lydyto sviesto kepimui
  • druskos pagal skonį
  • pipirų pagal skonį

Paruošimas
 

  • Burnočių sėklų košė: mirkyta nuo vakaro, užvirta ryte, išjungta ir brinkinta.
  • Prieš valgant įmaišome šviežią smulkintą pomidorą.
  • Valgome su lengvai ant lydyto sviesto pakepintais svogūnais bei cukinija, česnaku, druska ir pipirų mišiniu.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 122kcal (6%)Angliavandeniai: 22gBaltymai: 5gRiebalai: 3gSočiosios riebalų rūgštys: 1gTransriebalai: 1gCholesterolis: 3mgNatris: 68mgKalis: 624mg (31%)Skaidulos: 4g (11%)Cukrūs: 7g (28%)Vitaminas A: 779µg (97%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 35mg (44%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 10µg (13%)Kalcis: 69mg (9%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 60µg (30%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 68mg (18%)Fosforas: 157mg (22%)Selenas: 4µg (7%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Košės, Pusryčiams
Dieta: Be glitimo, Vegetariškas
Gaminimo būdas: Keptuvėje, Šviežia, ​Virta
Nuotraukos autorė: Raminta
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!