Porcijų kiekis: 1, kcal 303
Šviežių burokėlių – sudėtinės dalys:
200 g šviežių burokėlių
100 g garžgarstės (rukolos)
40 g ožkos sūrio
0,5 g druskos
Šviežių burokėlių – gaminimo žingsniai:
1. Ypatingai plonais griežinėliais supjaustome šviežius nuskustus burokėlius ir išklojame didelę lėkštę.
2. Nuplauname ir nusausiname garžgarstes (liaudyje vadinama rukola).
3. Suplėšome garžgarstes ir sumetame ten pat.
4. Pabarstome druska.
5. Plonais (kiek įmanoma) griežinėliais ar kūbeliais supjaustome sūrį ir apibarstome salotų paviršių.
Patiekalas pagaminamas labai greitai ir mūsų nuomone – fantastiškai skanus. Mėgstantys galite pasibarstyti smulkintais kedro riešutais.
Laurynas