
Ar jūs mėgstate taip paruoštas cukinijas? Pasidalinkite idėjomis komentaruose.
Cukinijos griežinėliai su kietuoju sūriu
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 1 cukinijos
- 50 g kietojo sūrio
- 1 a. š. lydyto sviesto
- pipirų
- druskos
Paruošimas
- Cukiniją supjaustome riekelėmis.
- Cukinijos riekeles pakepame keptuvėje ant lydyto sviesto. Apkepę abi puses imame iš keptuvės.
- Dar karštas cukinijas apibarstome druska, pipirais ir kietuoju sūriu.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 219kcal (11%)Angliavandeniai: 7gBaltymai: 14gRiebalai: 16gSočiosios riebalų rūgštys: 9gCholesterolis: 50mgNatris: 404mgKalis: 550mg (28%)Skaidulos: 2g (6%)Cukrūs: 5g (20%)Vitaminas A: 855µg (107%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 35mg (44%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 10µg (13%)Kalcis: 284mg (36%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 47µg (24%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 45mg (12%)Fosforas: 251mg (36%)Selenas: 9µg (16%)Cinkas: 2mg (20%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto ir nuotraukos autorė: Kristina Valaitienė