Ar jūs mėgstate taip paruoštas cukinijas? Pasidalinkite idėjomis komentaruose.
Cukinijos griežinėliai su kietuoju sūriu recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
52 balsų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 15 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 219 kcal

Ingredientai
  

  • 1 cukinijos
  • 50 g kietojo sūrio
  • 1 a. š. lydyto sviesto
  • pipirų
  • druskos

Paruošimas
 

  • Cukiniją supjaustome riekelėmis.
  • Cukinijos riekeles pakepame keptuvėje ant lydyto sviesto. Apkepę abi puses imame iš keptuvės.
  • Dar karštas cukinijas apibarstome druska, pipirais ir kietuoju sūriu.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 219kcal (11%)Angliavandeniai: 7gBaltymai: 14gRiebalai: 16gSočiosios riebalų rūgštys: 9gCholesterolis: 50mgNatris: 404mgKalis: 550mg (28%)Skaidulos: 2g (6%)Cukrūs: 5g (20%)Vitaminas A: 855µg (107%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 35mg (44%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 10µg (13%)Kalcis: 284mg (36%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 47µg (24%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 45mg (12%)Fosforas: 251mg (36%)Selenas: 9µg (16%)Cinkas: 2mg (20%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Keptuvėje
Recepto ir nuotraukos autorė: Kristina Valaitienė
5 3 votes
Patiko? Įvertinkite!