Dilgėlių ir kopūstų salotos su agurkais

Labai greitai paruošiamos salotos, papildomai prie recepto pridėjau dar ir kelis kiaulpienių lapelius. Rašo nuotraukos autorė Jolanta Kardelytė.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 20 min.
Kategorija Salotos, Užkandžiai
Išeiga 1 porcija
Kalorijos 160 kcal

Ingredientai
  

  • 120 g agurkai
  • 80 g baltagūžiai kopūstai
  • 40 g jaunų dilgėlių lapeliai
  • 10 g ypač tyras alyvuogių aliejus (2 a.š.)
  • druska, šviežūs arba šaldyti krapai, šviežiai malti juodieji pipirai, šviežiai spaustos citrinos sultys pagal skonį

Paruošimas
 

  • Kopūstus sutrakuojame stambia („burokine“) tarka ir pagniaužome rankomis. Agurkus sutarkuojame šiaudeliais.
  • Dilgėles nuplikome karštu vandeniu ir susmulkiname.
  • Daržoves ir dilgėles sumaišome su aliejaus, citrinos sulčių ir prieskonių mišiniu. Skanaus.

Maistinė vertė

Kalorijos: 160kcal (8%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Salotos, Užkandžiai
Dieta: Diabetic
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!