Atgal į straipsnių sąrašą

1porc. – 160 kcal

Dilgėlių ir kopūstų salotos su agurkais – sudėtinės dalys
120 g agurkai
80 g baltagūžiai kopūstai
40 g jaunų dilgėlių lapeliai
2 a. š. (10 g) ypač tyras alyvuogių aliejus
Druska, šviežūs arba šaldyti krapai, šviežiai malti juodieji pipirai, šviežiai spaustos citrinos sultys pagal skonį

Dilgėlių ir kopūstų salotos su agurkais – gaminimo žingsniai:
1. Kopūstus sutrakuojame stambia („burokine“) tarka ir pagniaužome rankomis. Agurkus sutarkuojame šiaudeliais.
2. Dilgėles nuplikome karštu vandeniu ir susmulkiname.
3. Daržoves ir dilgėles sumaišome su aliejaus, citrinos sulčių ir prieskonių mišiniu.

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

5.00 avg. rating (86% score) - 1 vote
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. registracija@sulieknek.lt
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram