Puikus pasirinkimas sotiems pusryčiams. Šią užtepėlę galite tepti ant viso grūdo duonos, papuošti krapais ar avokadais. Taip pat galite valgyti kaip užkandį su agurkų lazdelėmis. Skanaus!
Gaivi morkų ir fetos sūrio užtepėlė recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
4 iš 1 balso
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 5 min.
Iš viso 10 min.
Virtuvė Europietiška
Išeiga 2 porcijos
Porcijoje 145 kcal

Ingredientai
  

  • 100 g fetos sūrio
  • 1 morkos didesnės

Paruošimas
 

  • Morką sumalame mėsmale.
  • Į maltos morkos masę dedame pertrintą fetos sūrį ir išmaišome.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 145kcal (7%)Angliavandeniai: 5gBaltymai: 7gRiebalai: 11gSočiosios riebalų rūgštys: 7gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 2gCholesterolis: 45mgNatris: 579mgKalis: 129mg (6%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 3g (12%)Vitaminas A: 5306µg (663%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 2mg (3%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 5µg (7%)Kalcis: 257mg (32%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 22µg (11%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 13mg (3%)Fosforas: 179mg (26%)Selenas: 8µg (15%)Cinkas: 2mg (20%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Dieta: Vegetariškas
Gaminimo būdas: Šviežia
Recepto autorė Vanda Unčiūrienė
3.6 5 votes
Patiko? Įvertinkite!