Grybų ir bulvių sriuba su kokoso pienu

Vilma Karvelienė, kuri atsiuntė idėją ir nuotrauką rašo, kad mėgsta tokias ir greitai paruošiamas sriubas. O Jūs ar išbandėte?
00 balsų
Kategorija Pietums, Sriuba

Ingredientai
  

  • 100 g pievagrybių
  • 70 g bulvių
  • 30 g svogūnų
  • 40 g morkos
  • 3 skiltelės česnako
  • 8 g ypač tyro alyvuogių aliejus tinkamas kepimui
  • 0,2 g druskos
  • 0,1 g pipirų
  • 0,2 g krapų
  • 100 ml kokosų pieno 18 proc. riebumo

Paruošimas
 

  • Smulkiai supjaustome svogūną, morką, apkepiname alyvuogių aliejuje.
  • Į puodą, kuriame yra apkepę svogūnai su morkomis, dedame kubeliais supjaustytas bulves, užpilame verdančiu vandeniu. Paviriname viską maždaug 10 minučių. Gardiname druska, pipirais.
  • Į tą patį puodą sudedame pjaustytus pievagrybius, užverdame, uždengiame dangtį ir paliekame kokias 5 minutes.
  • Prieš valgant skaniname pjaustytais krapais, užbaliname kokosų pienu.
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Sriuba
Gaminimo būdas: ​Virta
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!