Riešutai, sėklos – nesočiųjų riebalų šaltiniai, ir sveika mityba yra neatsiejami. Kartais pabosta kramsnoti riešutus, siūlome riešutus suvalgyti kitaip. Ne kasdien, žinoma:)
Saldus migdolų pienas su datulėmis ir vanile recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 1 day
Gaminimas 10 min.
Iš viso 1 day 10 min.
Kategorija Desertai
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 162 kcal

Ingredientai
  

  • 100 ml vandens
  • 20 g migdolų riešutų
  • 2 vnt. džiovintų datulių
  • 2 g vanilės ankšties
  • 0,25 a.š. cinamono
  • žiupsnelio druskos

Paruošimas
 

  • Riešutus per naktį laikome užpylus vandeniu.
  • Ryte nupilame vandenį nuo migdolų.
  • Riešutus ir visus likusius produktus sudedame į maišytuvą.
  • Supilame vandenį ir viską sumalame.
  • Perkošiame per marlę.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 162kcal (8%)Angliavandeniai: 16gBaltymai: 5gRiebalai: 10gSočiosios riebalų rūgštys: 1gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 6gNatris: 44mgKalis: 242mg (12%)Skaidulos: 4g (11%)Cukrūs: 10g (40%)Vitaminas A: 3µgVitaminas B6: 0.1mg (7%)Vitaminas C: 0.1mgVitaminas E: 5mg (42%)Vitaminas K: 1µg (1%)Kalcis: 67mg (8%)Varis: 0.3mg (30%)Folio rūgštis: 12µg (6%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 61mg (16%)Fosforas: 105mg (15%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Desertai
Dieta: Be glitimo, Be pieno produktų, Vegetariškas
Gaminimo būdas: Šviežia
Recepto ir nuotraukos autorė Angee Mc
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!