Riešutai, sėklos – nesočiųjų riebalų šaltiniai, ir sveika mityba yra neatsiejami. Kartais pabosta kramsnoti riešutus, siūlome riešutus suvalgyti kitaip. Ne kasdien žinoma:)
Porcijos kiekis: 1, kcal 121
Migdolų pienas – sudėtinės dalys:
20 g migdolinių riešutų
3 g džiovintų datulių
2 g vanilės ankšties
0,2 g cinamono
100 g vandens
2 g druskos
Migdolų pienas – gaminimo žingsniai:
1. Riešutus per naktį laikome užpylus vandeniu.
2. Ryte nupilame vandenį nuo migdolų.
3. Riešutus ir visus likusius produktus sudedame į maišytuvą.
4. Supilame vandenį ir viską sumalame.
5. Perkošiame per merliuką.
Skanaus linki programos dalyvė Inga