Teigiama, kad antioksidantų katechinų turi net 137 kartus daugiau nei įprasta žalioji arbata. Priežastis – geriamas ne tik užplikytas vanduo, bet kartu išgeriami ir trinti milteliai.
Japoniškos žaliosios arbatos Matcha Latte recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
5 iš 1 balso
Gaminimas 5 min.
Iš viso 5 min.
Kategorija Desertai
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 60 kcal

Ingredientai
  

  • 200 ml migdolų gėrimo
  • 1 a.š. matcha arbatos miltelių
  • 1 a.š. klevų sirupo

Paruošimas
 

  • Matcha arbatos miltelius ir klevų sirupą sumaišome su šiek tiek vandens, kol gauname vientisą pastą.
  • Viską užpilame migdolų gėrimu. Galima įdėti dar ledukų.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 60kcal (3%)Angliavandeniai: 6gBaltymai: 3gRiebalai: 3gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 1gNatris: 275mgKalis: 16mg (1%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 4g (16%)Vitaminas A: 200µg (25%)Kalcis: 261mg (33%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 0.2mg (10%)Magnis: 1mgCinkas: 0.1mg (1%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Desertai
Dieta: Low Calorie
Gaminimo būdas: ​Virta
Recepto ir nuotraukos autorė Dominyka Narbutė
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!