Labai greitai paruošiamas patiekalas, kuris tinka pietums ir vakarienei. Rašo Raminta.
Jūros lydeka kepta keptuvėje ir mėlynojo kopūsto salotos recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 21 min.
Iš viso 31 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 130 g jūros lydeka
  • 200 g mėlynasis kopūstas
  • 30 g agurkas
  • 5 g alyvuogių aliejus
  • 0,5 citrinos sultys
  • druska, pipirai, lukštentos kanapių sėklos pagal pomėgį
  • 5 g lydytas sviestas

Paruošimas
 

Žuvies kepimas:

  • Paruoštą žuvį (išvalytą, supjaustytą) lengvai pakepiname ant lydyto sviesto. Jau iškepusią apibarstome prieskoniais: druska, pipirai ir mėgiamos žolelės.

Salotų paruošims:

  • Juostelėmis supjaustome mėlynąjį svogūną. Pabarstome druska, užpilame šviežių citrinos sulčių ir šiek tiek paspaudome rankomis, kad mėlynasis kopūstas suminkštėtų. Tada pašlakstome alyvuogių aliejumi.
  • Į lėkštę dedame iškepusią žuvį. Paruoštas kopūstų salotas. plonai supjaustome agurką ir skanaujame.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Keptuvėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!