Kaliaropės salotos su agurku ir grietine

Nuotraukos autorė Jolanta Kardelytė šias salotas skanino šaldytais krapais. O Jūs ar išbandėte tokį derinį? Parašykite savo atsiliepimus. Kaliaropė daugeliui būna malonus atradimas. Tik gerai ją nuskuskite, kad aštrūs plaušeliai nepagadintų skonio. Skanaus linki recepto autorė – Jurgita.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 20 min.
Kategorija Salotos
Išeiga 1
Kalorijos 135 kcal

Ingredientai
  

  • 150 g kaliaropė (angl. Kohlrabi)
  • 100 g šviežias agurkas
  • 30 g grietinė (geriausia ekologiška)
  • 0,5 g druska
  • 0,2 g pipirai (malti)

Paruošimas
 

  • Nuskuskite kaliaropę.
  • Stambia burokine tarka sutarkuojame kaliaropę, agurką.
  • Pagardiname žiupsneliu druskos ir pipirų.
  • Įdėję 1-2 šaukštus grietinės, viską gerai išmaišome. Skanaus.

Maistinė vertė

Kalorijos: 135kcal
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Salotos
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!