Šias salotas galite skaninti šaldytais krapais. O Jūs ar išbandėte tokį derinį? Parašykite savo atsiliepimus. Kaliaropė daugeliui būna malonus atradimas. Tik gerai ją nuskuskite, kad aštrūs plaušeliai nepagadintų skonio.
Kaliaropės salotos su agurku ir grietine recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
51 balso
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 20 min.
Kategorija Salotos
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 111 kcal

Ingredientai
  

  • 150 g kaliaropės
  • 100 g agurko šviežio
  • 30 g grietinės geriausia ekologiškos
  • 0,5 g druskos
  • 0,2 g pipirų maltų

Paruošimas
 

  • Nuskuskite kaliaropę.
  • Stambia burokine tarka sutarkuojame kaliaropę, agurką.
  • Pagardiname žiupsneliu druskos ir pipirų.
  • Įdėję 1-2 šaukštus grietinės, viską gerai išmaišome. Skanaus.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 111kcal (6%)Angliavandeniai: 12gBaltymai: 4gRiebalai: 6gSočiosios riebalų rūgštys: 3gCholesterolis: 16mgNatris: 250mgKalis: 703mg (35%)Skaidulos: 6g (17%)Cukrūs: 6g (24%)Vitaminas A: 313µg (39%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 96mg (120%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 7µg (9%)Kalcis: 83mg (10%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 38µg (19%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 41mg (11%)Fosforas: 125mg (18%)Selenas: 2µg (4%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Salotos
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Šviežia
Recepto autorė: Jurgita. Nuotraukos autorė: Jolanta Kardelytė
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!