Labai paprastas, greitai paruošiamas ir skanus desertas. Galima valgyti su naminiais ledais arba šiek tiek kokosų pieno. Taip pat dera su riešutais.Foto: Natalijos Masevičienės
Keptas obuolys ir bananas desertui recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Kategorija Desertai

Ingredientai
  

  • 1 obuolys
  • 1/2 banano
  • Kelios šaldytos spanguolės
  • 1 tsp lukštentų kanapių sėklų
  • 1 tsp lydyto sviesto
  • 1 tsp agavų sirupo (galima medaus)
  • Šiek tiek citrinų sulčių

Paruošimas
 

  • Keptuvėje ištirpinti sviestą.
  • Supilti agavų sirupą ir pakaitinti iki užvirimo.
  • Vienu sluoksniu sudėti vaisių riekeles ir pakepinti iš abiejų pusių.
  • Pakepus, apšlakstyti šviežiai spaustomis citrinos sultimis.
  • Sudedam į lėkštę, gardiname spanguolėmis ir lukštentomis kanapių sėklomis.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Desertai
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Keptuvėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!