
Sojos padaže su česnakais marinuotas Tofu sūris, keptas ant lydyto sviesto keptuvėje su pievagrybiais ir krapais. Raugintos daržovės: kopūstas, morka ir obuolys.
Keptas, sojos padaže marinuotas, Tofu sūris
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 160 g pievagrybių
- 120 g Tofu sūrio
- 80 g kopūstų raugintų
- 40 g morkų raugintų
- 30 g obuolių raugintų
- 2 skiltelės česnako
- 2 a. š. sojos padažo
- 1 a. š. lydyto sviesto
- krapų pagal skonį
Paruošimas
- Sojos padaže su česnakais, kelias valandas, marinuojame Tofu sūrį.
- Kepame ant lydyto sviesto keptuvėje su pievagrybiais ir krapais, kol lengvai apskrunda.
- Tiekiame su raugintomis daržovėmis: kopūstu, morka ir obuoliu.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 240kcal (12%)Angliavandeniai: 23gBaltymai: 19gRiebalai: 10gSočiosios riebalų rūgštys: 3gTransriebalai: 1gCholesterolis: 11mgNatris: 762mgKalis: 856mg (43%)Skaidulos: 7g (20%)Cukrūs: 11g (44%)Vitaminas A: 6910µg (864%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 38mg (48%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 67µg (89%)Kalcis: 216mg (27%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 73µg (37%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 37mg (10%)Fosforas: 202mg (29%)Selenas: 16µg (29%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotrauka: Inos Šv.