Labai skanus ir lengvai paruošiamas desertas. Papildomai cukraus arba saldiklių nėra dėta.
Kokosinis pudingas su ispaninio šalavijo sėklomis recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
5 iš 1 balso
Pasiruošimas 12 val.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 12 val. 10 min.
Virtuvė Europietiška
Išeiga 2 porcijos
Porcijoje 95 kcal

Ingredientai
  

  • 70 ml kokoso pieno 24 proc. rieb.
  • 2 a. š. ispaninio šalavijo sėklų čija
  • 2 a. š. kokoso drožlių

Paruošimas
 

  • Į kokoso pieną dedame ispaninio šalavijo sėklas ir paliekame brinkti per naktį.

Ruošiame desertą:

  • Dedame sluoksniais: ispaninio šalavijo sėklas išbrinkusias kokoso piene, tada kokoso drožles, vėl ispaninio šalavijo sėklas išbrinkusias kokoso piene ir vėl kokoso drožles. Skanaus.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 95kcal (5%)Angliavandeniai: 3gBaltymai: 1gRiebalai: 9gSočiosios riebalų rūgštys: 7gNatris: 6mgKalis: 77mg (4%)Skaidulos: 2g (6%)Cukrūs: 1g (4%)Kalcis: 32mg (4%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 5µg (3%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 30mg (8%)Fosforas: 68mg (10%)Selenas: 2µg (4%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Šaldytuve, Šviežia
Recepto ir nuotraukos autorė: Rita Žitaveckaitė
5 1 vote
Patiko? Įvertinkite!