Šaldytos vyšnios atšilo, taip ir neiškepiau sūrio torto, teko suktis iš padėties. Džiaugiuosi, kad vaikams labai patiko, jiems pagardinau su agavų pudra vyšniose ir agavų sirupu piene.
Kokosų pieno desertas su chia sėklomis ir vyšniomis recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
53 balsų
Pasiruošimas 15 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 25 min.
Kategorija Desertai, Pusryčiams
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 164 kcal

Ingredientai
  

  • 120 g vyšnių trintų
  • 30 ml kokosų pieno
  • 6 g ispaninio šalavijo sėklų chia

Paruošimas
 

  • Sėklas supilame į kokosų pieną.
  • Brinkiname mažiausiai 15min, galima ir per naktį.
  • Pagardiname su šaldytomis vyšniomis, sutrintomis smulkintuvu (blenderiu).

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 164kcal (8%)Angliavandeniai: 23gBaltymai: 3gRiebalai: 8gSočiosios riebalų rūgštys: 6gTransriebalai: 1gNatris: 5mgKalis: 357mg (18%)Skaidulos: 5g (14%)Cukrūs: 15g (60%)Vitaminas A: 80µg (10%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 9mg (11%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 3µg (4%)Kalcis: 59mg (7%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 12µg (6%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 47mg (13%)Fosforas: 106mg (15%)Selenas: 3µg (5%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Desertai, Pusryčiams
Dieta: Vegan, Augalinis
Gaminimo būdas: Šviežia
Recepto ir nuotraukos autorė: Julija Ivanauskienė
1 1 vote
Patiko? Įvertinkite!