
Ledai gali būti ir be įprastų pieno produktų, o šie – dar ir be pridėtinio cukraus!
Mango ledai su kokoso pienu ir šokoladu
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 2 mangų sunokusių
- 250 ml kokosų pieno
- 2 v. š. agavos sirupo
- 1 a. š. šokolado šilto, geriausia su kuo didesniu kiekiu kakavos
Paruošimas
- Supjaustome mangus kubeliais ir užšaldome šaldiklyje.
- Sušalusius kubelius sutriname smulkintuvu.
- Į gautą masę įpilame kokosų pieną ir gerai išmaišome smulkintuvu, sudedame agavų sirupą, dar kartą išmaišome.
- Ledų mišinį paskirstome indeliuose ir įdedame į šaldiklį, kol sušals. Paruoštus sudedame gražiai į ledaines, apšlakstome šiek tiek virš garų vonelės pašildytu šokoladu. Skanaus.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 149kcal (7%)Angliavandeniai: 17gBaltymai: 1gRiebalai: 9gSočiosios riebalų rūgštys: 8gNatris: 7mgKalis: 208mg (10%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 15g (60%)Vitaminas A: 747µg (93%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 26mg (33%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 3µg (4%)Kalcis: 15mg (2%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 36µg (18%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 27mg (7%)Fosforas: 50mg (7%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotraukos autorė: Inga Bern