Įdarytos cukinijos - pasakiškas pasirinkimas tiek pietums, tiek ir vakarienei. Valgyta su saldžiųjų paprikų, kalendros bei įvairių daigų salotomis, kurios gardintos šlakeliu alyvuogių aliejaus, citrinos sultimis ir druskos dulksna, rašo Donata Vaišnoraitė, kuri atsiuntė receptą ir foto. Ačiū, kad dalinatės.
Mažos cukinijos su varškės ir ožkos sūriu recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 20 min.
Iš viso 30 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 150 g jaunos cukinijos (3 vnt.)
  • 1 tbsp varškė
  • 0,5 tbsp ožkų pieno sūrio
  • česnakas (1 skiltelė)
  • Druska, rozmarinas, čiobreliai bei pipirai

Paruošimas
 

  • Varškė, ožkų pieno sūris bei prieskoniai sutrinami iki vientisos masės.
  • Įpjauname cukinijas ir į jų vidų sudedame jau paruoštą varškės įdarą.
  • Kepame 170 laipsnių celsijaus orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Orkaitėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!