Užgriuvus netikėtiems svečiams suktis reikia greitai, kad būtų skanu ir skonis tiktų. Obuolius mėgsta ir vaikai, ir suaugę. Tačiau šie vaisiai ne visiems yra sotus užkandis. Todėl juos gerai derinti su natūraliu riešutų sviestu, tuomet: – didesnis sotumas – cukrai pasisavina lėčiau ir sotumas trunka ilgiau – geriau pasisavina įvairūs vitaminai – mažiau sukelia skrandžio rūgšties gamybą, kas turi tokią problemą.Pabandykite ir komentaruose pasidalinkite apie savijautą.Nuotrauką atsiuntė Donata Jokšienė.
Obuolių užkandis su riešutų sviestu recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 5 min.
Iš viso 10 min.

Ingredientai
  

  • 100 g obuolių
  • 50 g riešutų sviesto natūralaus

Paruošimas
 

  • Supjaustome obuolį juostelėmis.
  • Obuolių skilteles užtepame riešutų sviestu.

Pastaba

Patikslinimas dėl kiekio. Tie, kurie saugo taliją – riešutų sviesto tepa mažiau, nei nuotraukoje. Tie, kuriems reikia daug jėgų ir energijos – tepa negailėdami.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Desertai, Užkandžiai
Dieta: Be glitimo, Augalinis
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!