Taip įdarytą papriką labai skanu valgyti su menkės filė, gausiai apibarstyta ciberžole.
Paprika įdaryta pievagrybiais, morkomis ir svogūnais recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
5 iš 1 balso
Pasiruošimas 15 min.
Gaminimas 25 min.
Iš viso 40 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 268 kcal

Ingredientai
  

  • 120 g žuvies tinka menkė
  • 1 paprikos
  • 2 morkų
  • 1 svogūno
  • 5 g lydyto sviesto
  • 2 g ciberžolės
  • druskos pagal skonį
  • pipirų pagal skonį

Paruošimas
 

  • Keptuvėje ant ištirpinto sviesto, apkepame morkas ir svogūną. Daržovės turi likti traškios.
  • Skaniname druska ir pipirais.
  • Išvalome paprikos vidų, nupjaudami „kepurėlę“.
  • Į paruoštą papriką sudedame daržovių kepinį.
  • Dedame į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę ir kepame 15 – 20 min.
  • Keptuvėje, ant įkaitinto lydyto sviesto, iš abiejų pusių, apkepame žuvį.
  • Prieš baigiant kepti, tolygiai pabarstome ciberžole ir kitais mėgiamais prieskoniais.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 268kcal (13%)Angliavandeniai: 31gBaltymai: 25gRiebalai: 6gSočiosios riebalų rūgštys: 3gTransriebalai: 1gCholesterolis: 62mgNatris: 231mgKalis: 1352mg (68%)Skaidulos: 7g (20%)Cukrūs: 11g (44%)Vitaminas A: 20795µg (2599%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 235mg (294%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 2mg (17%)Vitaminas K: 17µg (23%)Kalcis: 103mg (13%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 84µg (42%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 82mg (22%)Fosforas: 353mg (50%)Selenas: 41µg (75%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo, Augalinis
Gaminimo būdas: Keptuvėje, Orkaitėje
Recepto ir nuotraukos autorė: Liudmila Svetikienė
1 1 vote
Patiko? Įvertinkite!