
Išbandę šį receptą labai džiaugiasi atrastu deriniu. Kaip Jūs, ar mėgstate taip paruoštas salotas? Pasidalinkite savo nuomone komentaruose.
Pekino kopūsto salotos su pastarnoku, kaliarope
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Ingredientai
- 80 g pastarnoko
- 80 g kaliaropės
- 60 g pekino kopūsto
- 5 g citrinos sulčių
- 1 g pipirų
- 1 g druskos
Paruošimas
- Peiliu susmulkiname pekino kopūstą.
- Burokine (stambia) tarka sutarkuojame pastarnoką bei kaliaropę.
- Daržoves sudedame į dubenį ir pagardiname citrinų sultimis, druska bei pipirais. Skanaus!
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 95kcal (5%)Angliavandeniai: 22gBaltymai: 3gRiebalai: 1gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 417mgKalis: 723mg (36%)Skaidulos: 8g (23%)Cukrūs: 7g (28%)Vitaminas A: 191µg (24%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 82mg (103%)Vitaminas E: 2mg (17%)Vitaminas K: 45µg (60%)Kalcis: 94mg (12%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 114µg (57%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 46mg (12%)Fosforas: 111mg (16%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotraukos autorė: Donata Jokšienė