
Košė gali būti skani ir soti, jei atrasite Jums tinkamiausią variantą. Išbandykite siūlomą ir komentaruose pasidalinkite sau skaniausios košės receptu.
Perlinių kruopų košė su jūros dumbliais
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 60 g kruopų
- 5 g jūros kopūstų
Paruošimas
- Kruopas vakare užmerkiame, ryte perplauname, užkaičiame, užvirus išjungiame ir paliekame brinkti apie 5 min.
- Jūros kopūstus užpilame šaltu vandeniu paliekame brinkti 10 min. (tai galime padaryti vakare, kad ryte būtu ramu ir nereiktų skubėti).
- Ant kruopų sudedame jūros kopūstus ir ragaujame.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 225kcal (11%)Angliavandeniai: 48gBaltymai: 5gRiebalai: 1gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 12mgKalis: 82mg (4%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 128µg (16%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas K: 3µg (4%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 9µg (5%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 22mg (6%)Fosforas: 44mg (6%)Selenas: 10µg (18%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotrauka: Kristinos Valaitienės