Košė gali būti skani ir soti, jei atrasite Jums tinkamiausią variantą. Išbandykite siūlomą ir komentaruose pasidalinkite sau skaniausios košės receptu.
Perlinių kruopų košė su jūros dumbliais recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 12 val.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 12 val. 10 min.
Kategorija Košės, Pusryčiams
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 225 kcal

Ingredientai
  

  • 60 g kruopų
  • 5 g jūros kopūstų

Paruošimas
 

  • Kruopas vakare užmerkiame, ryte perplauname, užkaičiame, užvirus išjungiame ir paliekame brinkti apie 5 min.
  • Jūros kopūstus užpilame šaltu vandeniu paliekame brinkti 10 min. (tai galime padaryti vakare, kad ryte būtu ramu ir nereiktų skubėti).
  • Ant kruopų sudedame jūros kopūstus ir ragaujame.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 225kcal (11%)Angliavandeniai: 48gBaltymai: 5gRiebalai: 1gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 12mgKalis: 82mg (4%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 128µg (16%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas K: 3µg (4%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 9µg (5%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 22mg (6%)Fosforas: 44mg (6%)Selenas: 10µg (18%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Košės, Pusryčiams
Dieta: Low Fat, Augalinis
Gaminimo būdas: ​Virta
Nuotrauka: Kristinos Valaitienės
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!