Pikantiško skonio sviestas su avokadu, dilgėlių lapeliais, česnaku

Gaunasi nerealaus skonio sviestas, kurį naudoju mityboje, rašo nuotraukos ir idėjos autorė Inesa Pučinske.
00 balsų
Kategorija Užtepėlės

Ingredientai
  

  • 220 g sviesto
  • 1 stick avokado
  • 4 tbsp dilgėlių lapelių
  • 4 skiltelės česnako (galima ir daugiau)

Paruošimas
 

  • Dilgėlių lapelius - smulkiname.
  • Česnaką išspaudžiame.
  • Avokadą sutriname.
  • Visus susmulkintus produktus sudedame į kambario temperatūros sviestą ir gerai išsukame. Galima rankiniu būdu, galima su smulkintuvu.
  • Sudedame į laikymui skirtą tarą ir dedame į šaldytuvą.
  • Naudojame įvairiems patiekalams skaninti. Sumuštiniams. Skanaus.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Užtepėlės
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!