Receptą įkėlė:IrvydaSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Tinka kaip garnyras prie mėsos, žuvies, kiaušinių.

FOTO - Gitana Šturmienė

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 100 g baltasis ridikas (daikonas, japoninis ridikas)
 100 g morka
 1 g druska
 30 g grietinės, 30 proc. Galima rinktis ir jogurtą, jei toleruojate gerai laktozę.

Paruošimas:

1

Sutarkuojame plonais šiaudeliais morkas ir baltąjį ridiką.

2

Ant salotų užberiame druskos, užpilame grietinę (jogurtą) ir gerai išmaišome.
Skanaus!

Kategorija:Gaminimo būdas:Produktai:,

Ingredientai

 100 g baltasis ridikas (daikonas, japoninis ridikas)
 100 g morka
 1 g druska
 30 g grietinės, 30 proc. Galima rinktis ir jogurtą, jei toleruojate gerai laktozę.

Gaminimo eiga

1

Sutarkuojame plonais šiaudeliais morkas ir baltąjį ridiką.

2

Ant salotų užberiame druskos, užpilame grietinę (jogurtą) ir gerai išmaišome.
Skanaus!

Baltojo ridiko ir morkų salotos