Receptą įkėlė:IrvydaSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Tinka pietums ir vakarienei.

Foto - Kristina Valaitiene
Skanaus linki recepto autorė, sveikos mitybos programos dalyvė - Vitalija

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 120 g 9% riebumo varškės
 10 g sausų avižų sėlenėlių, jei neturite – naudokite avižų sėlenas. Kvietinių sėlenų nerekomenduojame, nes jausis jų kietumas ir skonis. Taip pat rekomenduojame naudoti ekologiškas sėlenas, nes būtent grūdų luobelėje daugiausia chemikalų susikaupia.
 40 g kiaušinių
 5 g Agavų sirupo, geriausia ekologiško, nes ypatingai skiriasi kokybė, o kaina, kaip bebūtų keista – nelabai.

Paruošimas:

1

Į dubenėlį sudedame varškę, avižų sėlenėles, įmušame kiaušinius ir įpilame sirupo.

2

Viską gerai sumaišome ir kepame orkaitėje apie 20 min., +175C laipsnių temperatūroje.

Maistinė vertė

Kiekis porcijoje
Kalorijos 305

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:

Ingredientai

 120 g 9% riebumo varškės
 10 g sausų avižų sėlenėlių, jei neturite – naudokite avižų sėlenas. Kvietinių sėlenų nerekomenduojame, nes jausis jų kietumas ir skonis. Taip pat rekomenduojame naudoti ekologiškas sėlenas, nes būtent grūdų luobelėje daugiausia chemikalų susikaupia.
 40 g kiaušinių
 5 g Agavų sirupo, geriausia ekologiško, nes ypatingai skiriasi kokybė, o kaina, kaip bebūtų keista – nelabai.

Gaminimo eiga

1

Į dubenėlį sudedame varškę, avižų sėlenėles, įmušame kiaušinius ir įpilame sirupo.

2

Viską gerai sumaišome ir kepame orkaitėje apie 20 min., +175C laipsnių temperatūroje.

Varškėčiai be miltų