
Greitai pagaminamas ir labai skanus pyragas. Išbandykite.
Rabarbarų pyragas iš avižų miltų, be gliuteno
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Ingredientai
- 450 g avižų miltų
- 300 g rabarbarų
- 70 g rudojo cukraus nerafinuoto, galima ir mažiau
- 10 g grietinės riebios
- 3 kiaušinių
- 1 žiupsn. druskos
Paruošimas
- Sumaišome visus ingredientus ir ant viršaus sudedame pjaustytus rabarbarus.
- Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Kepame apie 40 min. Priklauso nuo pyrago aukščio. Kepame, kol gražiai paruduos.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 147kcal (7%)Angliavandeniai: 24gBaltymai: 5gRiebalai: 4gSočiosios riebalų rūgštys: 1gCholesterolis: 31mgNatris: 22mgKalis: 176mg (9%)Skaidulos: 2g (6%)Cukrūs: 5g (20%)Vitaminas A: 68µg (9%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 2mg (3%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 6µg (8%)Kalcis: 41mg (5%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 14µg (7%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 44mg (12%)Fosforas: 147mg (21%)Selenas: 12µg (22%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto ir nuotraukos autorė: Kristina Valaitienė