Greitai pagaminamas ir labai skanus pyragas. Išbandykite.
Rabarbarų pyragas iš avižų miltų, be gliuteno recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Pasiruošimas 15 min.
Gaminimas 40 min.
Iš viso 55 min.
Kategorija Desertai
Virtuvė Europietiška
Išeiga 16 porcijos
Porcijoje 147 kcal

Ingredientai
  

  • 450 g avižų miltų
  • 300 g rabarbarų
  • 70 g rudojo cukraus nerafinuoto, galima ir mažiau
  • 10 g grietinės riebios
  • 3 kiaušinių
  • 1 žiupsn. druskos

Paruošimas
 

  • Sumaišome visus ingredientus ir ant viršaus sudedame pjaustytus rabarbarus.
  • Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Kepame apie 40 min. Priklauso nuo pyrago aukščio. Kepame, kol gražiai paruduos.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 147kcal (7%)Angliavandeniai: 24gBaltymai: 5gRiebalai: 4gSočiosios riebalų rūgštys: 1gCholesterolis: 31mgNatris: 22mgKalis: 176mg (9%)Skaidulos: 2g (6%)Cukrūs: 5g (20%)Vitaminas A: 68µg (9%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 2mg (3%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 6µg (8%)Kalcis: 41mg (5%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 14µg (7%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 44mg (12%)Fosforas: 147mg (21%)Selenas: 12µg (22%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Desertai
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Orkaitėje
Recepto ir nuotraukos autorė: Kristina Valaitienė
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!