Rabarbarų pyragas iš avižų miltų, be gliuteno

Kristina Valaitienė atsiuntė recepto idėją ir nuotrauką, džiaugiasi greitai pagaminamu pyragu.
00 balsų
Pasiruošimas 15 min.
Gaminimas 40 min.
Iš viso 55 min.
Kategorija Desertai

Ingredientai
  

  • 3 stick kiaušiniai
  • 70 g nerafinuotas rudas cukrus (galima ir mažiau)
  • 450 g avižų miltai
  • 300 g rabarbarai
  • 10 g grietinė (riebi)
  • 1 pinch druska

Paruošimas
 

  • Sumaišome visus ingredientus ir ant viršaus sudedame pjaustytus rabarbarus.
  • Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Kepame apie 40 min. Priklauso nuo pyrago aukščio. Kepame, kol gražiai paruduos.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Desertai
Gaminimo būdas: Orkaitėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!