Ridikėlių lapų pesto

Labai skanus, gaivus, vasara dvelkiantis pagardas makaronams, bulvėms ar tiesiog ant duonos tepti! Rašo idėjos ir nuotraukos autorė Sabina Šatė.
00 balsų
Kategorija Užtepėlės

Ingredientai
  

  • 100 g ridikėlių lapų
  • 50 g anakardžių riešutų
  • 2 skiltelės česnakų
  • 25 g kieto sūrio
  • 1 - 2 tbsp alyvuogių aliejus
  • 0,5 stick citrinos sultys
  • 1 pinch druskos

Paruošimas
 

  • Sutrinti maisto kombaine: ridikėliu lapus, anakardžių riešutus, česnaką.
  • Smulkia tarka sutarkuoti kietą sūrį ir sudėti į masę.
  • Ten pat dėti 1-2 šaukštus alyvuogių aliejaus, citrinos sultis, druską ir viską gerai išmaišyti. Skanaus.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Užtepėlės
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!