Salotos: salotų lapai, agurkas, ridikėliai, daigai

Įvairių salotų lapai (gražgarstės, ridikėlių lapai), agurkas, ridikėliai, daigai (burokėlių, žirnelių). Tokia sudėtis yra nuotraukos autorės Jolantos Kardelytės. Ačiū, kad dalinatės.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 15 min.
Iš viso 25 min.
Kategorija Salotos
Išeiga 1
Kalorijos 123 kcal

Ingredientai
  

  • 100 g agurko
  • 50 g ridikėlių
  • 40 g įvairių salotų lapai (pavyzdžiui, ledo salotų, gražgarstės, paprastųjų salotų ir pan.)
  • 25 g daigai (saulėgrąžų, liucernos, pipirnių ir pan.)
  • 15 g citrinos sultys

Paruošimas
 

  • Suplėšome salotas, agurką ir ridikėlius sutarkuojame šiaudeliais arba susmulkiname mėgstamais gabaliukais.
  • Sumaišome visas daržoves.
  • Apšlakstome šviežiais spaustomis citrinos sultimis, išmaišome ir skanaujame.

Maistinė vertė

Kalorijos: 123kcal
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Salotos
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!