Vilma Karvelienė rašo, kad: "Noriu pasidalinti labai skaniu sausainių receptu be kiaušinių ir be glitimo. Galbūt ožkos varškę būtų galima pakeisti į tofu ir būtų be pieno, tik man jie šiek tiek rieboki, nors vaikams labai patiko." Ar Jūs jau išbandėte?
Sausainiai iš ožkos varškės sūrio ir kokoso drožlių recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Kategorija Desertai
Išeiga 1 porcija

Ingredientai
  

  • 100 g kokosų aliejaus tirpintas
  • 100 g ožkos varškės sūrio
  • 1 stiklinė miltų be glitimo
  • 75 g kokosų drožlių
  • ½ stiklinės cukraus tikrai galima mažiau
  • 50 g razinų
  • 0,5 a.š. cinamono
  • 1 a.š. sodos
  • 1 žiubsnelis druskos

Paruošimas
 

  • Į ožkos pieno varškę maišome tirpintą kokoso aliejų, cukrų. Gerai išmaišome, sudedame sodą ir druską, vėl išmaišome.
  • Kitame inde sumaišome sausus produktus: miltaus, kokosų drožles, razinas, cinamoną. Gautą mišinį dedame į indą su varške, viską gerai išmaišome.
  • Iš gautos masės formuojame sausainius, dedame į skardą išklota kepimo popieriumi ir kepame 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 22 minutes, kol gražiai paruduos (iškepa greitai, reikia stebėti).
  • Atvėsiname ant vienkartinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Desertai
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Orkaitėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!