Sausainiai iš ožkos varškės sūrio ir kokoso drožlių

Vilma Karvelienė rašo, kad: "Noriu pasidalinti labai skaniu sausainių receptu be kiaušinių ir be glitimo. Galbūt ožkos varškę būtų galima pakeisti į tofu ir būtų be pieno, tik man jie šiek tiek rieboki, nors vaikams labai patiko." Ar Jūs jau išbandėte?
00 balsų
Kategorija Desertai
Išeiga 1 porcija

Ingredientai
  

  • 100 g kokosų aliejaus tirpintas
  • 100 g ožkos varškės sūrio
  • 1 stiklinė miltų be glitimo
  • 75 g kokosų drožlių
  • ½ stiklinės cukraus tikrai galima mažiau
  • 50 g razinų
  • 0,5 a.š. cinamono
  • 1 a.š. sodos
  • 1 žiubsnelis druskos

Paruošimas
 

  • Į ožkos pieno varškę maišome tirpintą kokoso aliejų, cukrų. Gerai išmaišome, sudedame sodą ir druską, vėl išmaišome.
  • Kitame inde sumaišome sausus produktus: miltaus, kokosų drožles, razinas, cinamoną. Gautą mišinį dedame į indą su varške, viską gerai išmaišome.
  • Iš gautos masės formuojame sausainius, dedame į skardą išklota kepimo popieriumi ir kepame 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 22 minutes, kol gražiai paruduos (iškepa greitai, reikia stebėti).
  • Atvėsiname ant vienkartinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus.
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Desertai
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Orkaitėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!