Atgal į straipsnių sąrašą

sriuba - šviežių burokelių lapelių

PIETUMS – pasiilgusiems sriubos: šviežių burokėlių lapelių sriuba
 
Užverdame vandenį įberiame druskos ir ciberžolės (ji suteiks gražią spalvą ir gerins virškinimą), įmetame supjaustytus lapelius, palaukiame kol vėl užvirs ir viskas. Kad palepliai išlaikytų savo struktūrą.
 
Pateikiame su bulve, virta su lupena. Tobulai tinka krapai.
 
VAKARIENEI panaši versija, tik be bulvių, bet su kiaušiniais, juk sotumas – būtinas. Taigi į sriubą, įmetę burokėlių lapelius, supilame išplaktus kiaušinius.
 
Skanaus linkiu kartu su foto autore Ernesta Rakauskiene 
Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. registracija@sulieknek.lt
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram

    Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.