Varškė su agurkais ir kefyru

Šis varškės patiekalas gali būti valgomas kaip pagrindinis patiekalas, puikiai tinkantis vakarienei bei gali būti naudojamas kaip užtepėlė. "Ir paprasta, ir skanu..." rašo nuotraukos autorė Birutė Vitkauskienė.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 20 min.
Išeiga 1
Kalorijos 194 kcal

Ingredientai
  

  • 100 g varškė (9 proc. riebumo)
  • 100 g agurkų
  • 10 g krapų
  • 0,5 g druskos
  • 0,2 g pipirų
  • 0,2 g “Persilado” prieskonių
  • 30 g 2,5 proc. kefyro

Paruošimas
 

  • Nupjauname agurkų galus, sutarkuojame stambia burokine tarka arba šiaudeliais.
  • Sumaišome varškę su agurkais, smulkintais krapais bei prieskoniais.

Maistinė vertė

Kalorijos: 194kcal
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!