Varškės užtepėlė su agurkais ir paprikomis

Skanu patiekti su šviežiomis daržovėmis, tačiau galima valgyti ir vieną. Šaldytuve galima laikyti apie savaitę, bet ne ilgiau, nei galioja varškė. Gima linki Jums skanaus! Birutė Vitkauskienė atsiuntė nuotrauką ir džiaugiasi išbandžiusi šį patiekalą.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 20 min.
Išeiga 1
Kalorijos 204 kcal

Ingredientai
  

  • 10 g česnakas
  • 40 g raudona paprika
  • 40 g geltona paprika
  • 50 g agurkas (žalias arba raugintas)
  • 100 g varškė (9 proc. riebumo)
  • 1 g kario milteliai
  • 1 g vidutinio aštrumo raudonosios paprikos milteliai
  • 1 g druska
  • 1 g juodieji pipirai

Paruošimas
 

  • Labai smulkiai susmulkiname visas daržoves.
  • Pridedame prieskonių.
  • Sudedame trintą varškę.
  • Viską gerai išmaišome. Geriausia viską sudėti į virtuvinį kombainą ir sutrinti iki vientisos masės. Skanaus.

Maistinė vertė

Kalorijos: 204kcal (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Padažai, Užtepėlės
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!