Puikus pagardas makaronams, tinka prie pupelių, ryžių, net ant sumuštinių. Dera su pomidorais.
Žaliųjų žirnelių pagardas recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 5 min.
Iš viso 10 min.
Kategorija Užtepėlės
Virtuvė Europietiška
Išeiga 3 porcijos
Porcijoje 73 kcal

Ingredientai
  

  • 200 g žaliųjų žirnelių šaldytų arba šviežių
  • 6 g alyvuogių aliejaus ypač tyro
  • druskos pagal skonį
  • pipirų pagal skonį
  • rozmarino pagal skonį

Paruošimas
 

  • Visus sudėtines dalis sudėti į indą ir sutrinti trintuvu.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 73kcal (4%)Angliavandeniai: 10gBaltymai: 4gRiebalai: 2gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 16mgKalis: 163mg (8%)Skaidulos: 4g (11%)Cukrūs: 4g (16%)Vitaminas A: 510µg (64%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 27mg (34%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 18µg (24%)Kalcis: 21mg (3%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 43µg (22%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 22mg (6%)Fosforas: 72mg (10%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Užtepėlės
Dieta: Be glitimo, Vegetariškas
Gaminimo būdas: Šviežia
Nuotraukos autorė: Donata Jokšienė
5 2 votes
Patiko? Įvertinkite!