Kalafioruose itin mažai greitųjų angliavandenių – viename puodelyje jų vos 3 g, o visa kita – skaidulos.
Žiedinio kopūsto salotos su cukinija ir agurku
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Ingredientai
- 100 g žiedinio kopūsto
- 50 g cukinijos
- 50 g agurko
- 30 g paprikos
- 10 g daigelių
- 5 ml citrinos sulčių
- 1 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
- druskos pagal skonį
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 175kcal (9%)Angliavandeniai: 11gBaltymai: 3gRiebalai: 15gSočiosios riebalų rūgštys: 2gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 10gNatris: 77mgKalis: 594mg (30%)Skaidulos: 4g (11%)Cukrūs: 5g (20%)Vitaminas A: 1175µg (147%)Vitaminas B6: 0.4mg (29%)Vitaminas C: 101mg (126%)Vitaminas E: 3mg (25%)Vitaminas K: 52µg (69%)Kalcis: 47mg (6%)Varis: 0.1mg (10%)Folio rūgštis: 97µg (49%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 0.3mg (15%)Magnis: 36mg (10%)Fosforas: 85mg (12%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.