Paragausite ir nenusivilsite. Gaminsite dar ne kartą.
Dilgėlių sviestas recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 20 min.
Kategorija Padažai
Virtuvė Europietiška
Išeiga 17 porcijos
Porcijoje 106 kcal

Ingredientai
  

  • 220 g sviesto
  • 30 g kietojo sūrio
  • 20 g graikinių riešutų
  • 1 saujos dilgėlių
  • druskos pagal skonį
  • pipirų pagal skonį

Paruošimas
 

  • Karštu vandeniu nuplikomos dilgėlės.
  • Išlydome sviestą.
  • Visus ingredientus dedame į smulkintuvą ir smulkiname. Kai visi ingredientai sutrinti, gaminys – paruoštas. Dalį galima sudėti ir į šaldiklį. Skanaus.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 106kcal (5%)Angliavandeniai: 1gBaltymai: 1gRiebalai: 12gSočiosios riebalų rūgštys: 7gCholesterolis: 29mgNatris: 106mgKalis: 8mgSkaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 335µg (42%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 1µg (1%)Kalcis: 13mg (2%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 2µg (1%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 2mg (1%)Fosforas: 13mg (2%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Padažai
Dieta: Diabetui, Be glitimo
Gaminimo būdas: Šaldiklyje
Nuotraukos autorė: Audra Lyliškienė
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!