Porcijų kiekis: 1
Keptas starkis – sudėtinės dalys:
350 g starkio (išvalyto)
6 g petražolių
6 g krapų
12 g citrinos (reikės riekelių)
5 g druskos
2 g pipirų juodųjų
Keptas starkis – gaminimo žingsniai:
1. Į skrosto starkio vidų suberiame kapotus žalumynus bei žoleles. Įdedame citrinos riekeles.
2. Starkio odą įpjauname keliose vietose ir užberiame pipirų bei druskos.
3. Užbarstome žolelėmis, galiausiai žuvį įvyniojame į foliją.
4. Kepame ant karštų žarijų arba orkaitėje.
Skanaus linki recepto autorė – Vitalija I.
Maistinės medžiagos:
Baltymai 68
Riebalai 3
Angliavandeniai 5
Kcal – 319

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!