Vos du ingredientai ir gaivinantis užkandis paruoštas :)
Arbūziniai ledai recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
5 iš 1 balso
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 3 val.
Iš viso 3 val. 5 min.
Kategorija Desertai, Ledai
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 102 kcal

Ingredientai
  

  • 200 g arbūzo
  • 1/2 stiklinės šilauogių

Paruošimas
 

  • Arbūzą sutriname trintuvėje ir sumaišome su šilauogėmis.
  • Pilame į formeles ir šaldome.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 102kcal (5%)Angliavandeniai: 26gBaltymai: 2gRiebalai: 1gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 3mgKalis: 281mg (14%)Skaidulos: 3g (9%)Cukrūs: 20g (80%)Vitaminas A: 1138µg (142%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 23mg (29%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 14µg (19%)Kalcis: 14mg (2%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 10µg (5%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 24mg (6%)Fosforas: 22mg (3%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Desertai, Ledai
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Šaldiklyje
Nuotraukos autorė: Lina Digrienė
3 3 votes
Patiko? Įvertinkite!