Lengvos, vasariškos ir gaivios salotos, kurios puikiai tiks užkandžiams gamtoje.
Arbūzo, agurko ir fetos salotos recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
52 balsų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 5 min.
Iš viso 10 min.
Kategorija Salotos, Užkandžiai
Virtuvė Europietiška
Išeiga 3 porcijos
Porcijoje 202 kcal

Ingredientai
  

  • 200 g arbūzo 
  • 85 g feta sūrio
  • 1-2 vnt. agurko trumpavaisio 
  • 0,5 vnt. avokado galima ir nedėti
  • 1 v. š. alyvuogių aliejaus
  • svogūno raudonojo, pagal skonį, galima ir nedėti
  • druskos pagal skonį
  • pipirų pagal skonį

Paruošimas
 

  • Visus ingredientus supjaustome kubeliais.
  • Pagardiname prieskoniais.
  • Užpilame aliejaus.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 202kcal (10%)Angliavandeniai: 11gBaltymai: 6gRiebalai: 16gSočiosios riebalų rūgštys: 6gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 8gCholesterolis: 25mgNatris: 334mgKalis: 354mg (18%)Skaidulos: 3g (9%)Cukrūs: 7g (28%)Vitaminas A: 596µg (75%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 11mg (14%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 2mg (17%)Vitaminas K: 15µg (20%)Kalcis: 159mg (20%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 49µg (25%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 30mg (8%)Fosforas: 136mg (19%)Selenas: 5µg (9%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Salotos, Užkandžiai
Dieta: Low Calorie
Gaminimo būdas: Šviežia
Recepto ir nuotraukos autorė: Jolanta Žalalienė
3.5 2 votes
Patiko? Įvertinkite!