Nuotrauka Rūtenės Skiparytės ŽemkauskienėsGalima sveikesnė variacija – baklažanus kepti orkaitėje.
Baklažanų suktinukai su varške recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų

Ingredientai
  

  • 200 g baklažano
  • 200 g varškės 9%
  • 50 kg saulėjė džiovinti pomidorai
  • 30 g graikiniai riešutai
  • 30 g svogūnų laiškai
  • 30 ml kefyro
  • 4 skiltelės česnako
  • 1 tsp (6 g) ypač tyras alyvuogių aliejus
  • Druska pagal skonį

Paruošimas
 

  • Baklažanus plonai supjaustome, pabarstome druska. Kol kaista keptuvė, konditerine šluotele aptepame aliejumi.
  • Susmulkiname graikinius riešutus.
  • Varškę sumaišome su druska, česnaku, saulėje džiovintais susmulkintais pomidorais, riešutais, druska, svogūno laiškais ir šlakeliu kefyro dėl geresnio tepimo.
  • Tada iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies apkepame baklažanus ir tepama ir sukama, tepama ir sukama, tepama ir sukama…

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Keptuvėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!