Skanaus linki recepto autorė – Rima D. Natalija Masevičienė‎ rašo: "Labai skanu. Puikus patiekalas pietums, vakarienei. Papildomai valgiau salotų. Ryt nešiuosi ir į darbą." O Jūs ar mėgstate tokius, pasidalinkite savo pastebėjimais komentaruose.
Balandėliai su jautiena recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Kategorija Pietums, Vakarienei
Išeiga 1
Kalorijos 392 kcal

Ingredientai
  

  • 150 g malta jautiena
  • 1 stick paprika
  • 40 g svogūnai
  • 5 g česnakas
  • 40 g morkos
  • 50 g cukinijos
  • 150 g kopūsto lapai
  • 10 g saliero šaknis
  • 8 g pomidorų pasta
  • 0,2 g pipirai
  • 1 g druska
  • 0,2 g kuminas
  • 0,2 g kalendra
  • 0,2 g rozmarinas

Paruošimas
 

  • Iš kopūsto išpjauname šerdį, o patį kopūstą apverdame.
  • Supjaustome kubelias papriką, svogūną, česnaką, morkas ir cukiniją.
  • Daržovės trumpai pakepiname keptuvėje ant lydyto sviesto.
  • Kepintas daržoves sumaišome su malta jautiena, prieskoniais ir gautą masę įvyniojame į kopūsto lapus.
  • Balandėlius dedame į troškintuvą, supilame pomidorų pastą, įberiame saujelę smulkintų morkų, pjaustytą salierą, ir jei liko, įdedame smulkintą kopūstą, įpilame šiek tiek vandens ir troškiname apie 40 min.
  • Valgome su šviežiomis ar lengvai troškintomis daržovėmis.

Maistinė vertė

Kalorijos: 392kcal (20%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Troškinta
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!