Porcijų kiekis: 1, kcal 263
Bolivinės balandos salotos sudėtinės dalys:
25 g išvirtos nusausintos bolivinės balandos
20 g špinatų
70 g avokado
30 g vyšninių pomidorų
40 g paprikos (geltonos arba raudonos)
10 g laimo sultys
2 g juodieji pipirai
5 g aštrus padažas (pvz., tobasko)
5 g petražolės
2 g druska
Bolivinės balandos salotos gaminimo žingsniai:
1. Papriką supjaustyti smulkiai ir trumpai pakepinti alyvuogių aliejuje.
2. Išjungus kaitinimą sudėti pipirus, špinatus ir virtą bolivinę balandą.
3. Suberti į dubenį, kartu su kitomis supjaustytomis daržovėmis, įspausti laimo sulčių, užpilti tobasko padažo, pasūdyti.
www.sveikiproduktai.lt