Porcijų kiekis: 1, Kcal 195
Briuselio ir lapinio kopūstų salotos su baltuoju ridiku ir citrinos sultimis – sudedamosios dalys:
80 g briuselio kopūstai
60 g lapinis kopūstas
40 g baltasis ridikas
2 a.š. (10 g) šviežiai spaustos citrinos sultys
1 a.š. (6 g) ypač tyras alyvuogių aliejus
Druska, šviežiai malti juodieji pipirai (pagal skonį)
10 g parmezano sūris

Briuselio ir lapinio kopūstų salotos su baltuoju ridiku ir citrinos sultimis -gaminimas:
1. Aštriu peiliu supjaustome briuselio kopūstus, lapinius kopūstus ir baltąjį ridiką – jį galime tarkuoti šiaudeliais. Viską sudedame į didelį dubenį.
2. Į mažą dubenėlį supilame citrinos sultis, alyvuogių aliejų, druską, pipirus, sumaišome  ir užpilame ant daržovių.
3. Stambiai sutarkuojame Parmezano sūrį ir pagardiname juo salotas.

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!