Porcijų kiekis: 1
Sudedamosios dalys:
150 g briuselinių kopūstų, susmulkintų
10 g parmezano sūrio, smulkiai tarkuoto
7 g graikinių riešutų, supjaustytų gabalais
7 g alyvuogių aliejaus
5 g obuolių acto
5 g „Dižonas“ garstyčių
0.5 g druskos
0.2 g pipirų
Gaminimas:
1. Sukapoti briuselio kopūstus maisto procesoriumi ar tiesiog supjaustyti.
2. Sudėti į dubenį, užberti pakepintais graikiniais riešutais ir tarkuotu sūriu.
3. Nedideliame indelyje sumaišyti alyvuogių aliejų, obuolių actą, garstyčias su
druska ir pipirais.
4. Supilkite ant salotų padažą ir gerai išmaišykite!
Maistinės medžiagos:
Baltymai – 11.2
Riebalai – 17
Angliavandeniai – 25,4
Kcal – 249