Porcijų kiekis: 1, Kcal 189
Sudedamosios dalys:
80 g cukinijos
40 g morkų
10 g saulėje džiovintų pomidorų, pamirkytų vandenyje bent 30 min.
80 g raudonųjų kopūstų
5 g petražolių
7 g alyvuogių aliejaus
10 g citrinų sulčių
10 g juodųjų alyvuogių
10 g fetos sūrio, sutrupinto
0.5 g druskos
0.2 g pipirų
Gaminimas:
1. Sutarkuokite cukiniją ir morkas, supjaustykite saulėje džiovintus pomidorus,
smulkiai supjaustykite raudonąjį kopūstą ir sukapokite petražoles. Sudėkite į dubenį.
2. Atskirame nedideliame dubenėlyje sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, druską, pipirus.
3. Daržoves užpilkite užpilu ir išmaišykite.
4. Sudėkite į mišinį alyvuoges ir pabarstykite fetos sūriu.
Cukinijos ir kopūstų salotos
Pasidalinkite!
Subscribe
Prisijungti
0 komentarai
naujausi