Mišrainė tvirtų pilvų savininkams:) O jei rimtai, tai pamirkius pupeles – jokių nesklandumų neturėtų kilti. 

Porcijų kiekis: 1, kcal 219
Burokėlių, pupelių ir raugintų kopūstų salotos – sudėtinės dalys:
50 g baltų pupelių
50 g burokų. Burokėlius geriausia naudoti pakeptus orkaitėje, bet jei nėra, tiks ir virti. Puikiai tinka ir rauginti burokėliai.
50 g raugintų kopūstų (nuspaustų)
0,2 g nuplikytų kmynų
4 g linų sėmenų aliejaus
0,5 g druskos
0,2 g Pipirų maltų
Burokėlių, pupelių ir raugintų kopūstų salotos – gaminimo žingsniai:
1. Pupeles išmirkome ir išverdame.
2. Kmynus sutriname.
3. Burokėlius supjaustome kubeliais.
4. Sudedame į vieną indą: burokėlius, raugintus kopūstus ir pupeles, užpilame linų sėmenų aliejumi, pabarstome kmynais,
druska, pipirais ir išmaišome.
Recepto autorė – Deimantė
Skanaus

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!