Labai skani šitaip paruošta žuvis. Išbandykite.
Dorada kepta ant grilio su česnaku ir pipirais recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 2 val.
Gaminimas 20 min.
Iš viso 2 val. 20 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 184 kcal

Ingredientai
  

  • 1 dorados arba kitos baltos žuvies
  • 3 skiltelės česnako
  • 1 žiupsneliai pipirų
  • 1 a. š. druskos
  • ½ a. š. citrinos sulčių pašlakstymui

Paruošimas
 

  • Doradą įtriname druska, pipirais ir smulkintu česnaku. Paliekame pasimarinuoti apie 2 val.
  • Paruoštą žuvį tiesiog dedame ant įkaitinto griliaus ir gražiai apkepame.
  • Iškepusią apšlakstome citrinos sultimis.
  • Šalia dorados ant griliaus galime iškepti cukiniją, papriką ir pomidorą. Labai skanu. Žuvį valgome kartu su šviežiomis ar keptomis daržovėmis. Skanaus.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 184kcal (9%)Angliavandeniai: 3gBaltymai: 30gRiebalai: 5gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 2497mgKalis: 36mg (2%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 4mg (5%)Kalcis: 16mg (2%)Varis: 1mg (100%)Manganas: 1mg (50%)Fosforas: 14mg (2%)Selenas: 1µg (2%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Grilis
Recepto ir nuotraukos autorė: Julija Ivanauskienė
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!