
Labai skani šitaip paruošta žuvis. Išbandykite.
Dorada kepta ant grilio su česnaku ir pipirais
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 1 dorados arba kitos baltos žuvies
- 3 skiltelės česnako
- 1 žiupsneliai pipirų
- 1 a. š. druskos
- ½ a. š. citrinos sulčių pašlakstymui
Paruošimas
- Doradą įtriname druska, pipirais ir smulkintu česnaku. Paliekame pasimarinuoti apie 2 val.
- Paruoštą žuvį tiesiog dedame ant įkaitinto griliaus ir gražiai apkepame.
- Iškepusią apšlakstome citrinos sultimis.
- Šalia dorados ant griliaus galime iškepti cukiniją, papriką ir pomidorą. Labai skanu. Žuvį valgome kartu su šviežiomis ar keptomis daržovėmis. Skanaus.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 184kcal (9%)Angliavandeniai: 3gBaltymai: 30gRiebalai: 5gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 2497mgKalis: 36mg (2%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 4mg (5%)Kalcis: 16mg (2%)Varis: 1mg (100%)Manganas: 1mg (50%)Fosforas: 14mg (2%)Selenas: 1µg (2%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto ir nuotraukos autorė: Julija Ivanauskienė