Dorada kepta ant grilio su česnaku ir pipirais

Labai skani šitaip paruošta žuvis, rašo nuotraukos ir idėjos autorė Julija Ivanauskienė.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 15 min.
Iš viso 25 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 1 dorados arba kita balta žuvis
  • 1 a.š. druskos
  • 3 skiltelės česnako
  • 1 žiupsnelis pipirų
  • ½ a.š. citrinos sulčių pašlakstymui

Paruošimas
 

  • Doradą įtriname druska, pipirais ir smulkintu česnaku. Paliekame pasimarinuoti apie 2 val.
  • Paruoštą žuvį tiesiog dedame ant įkaitinto griliaus ir gražiai apkepame.
  • Iškepusią apšlakstome citrinos sultimis.
  • Šalia dorados ant griliaus galime iškepti cukiniją, papriką ir pomidorą. Labai skanu. Žuvį valgome kartu su šviežiomis ar keptomis daržovėmis. Skanaus.
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Gaminimo būdas: Grilis
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!