Gardi žuvienė iš lydekos

Žuvienė labai skani, aštri ir išraiškingo skonio, čia žuvis tinka bet kokia, o aš naudojau lydeką. Valgiau ir pietums ir vakarienei, tiesiog negalėjau nepakartoti, rašo nuotraukos autorė Natalija Masevičienė‎.
00 balsų
Pasiruošimas 15 min.
Gaminimas 25 min.
Iš viso 40 min.
Kategorija Pietums, Sriuba, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 170 g lydekos
  • 20 g svogūnų
  • 1 skiltelė česnako
  • 30 g paprikos
  • 30 g cukinijos
  • 20 g morkos
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirų
  • 1 žiupsnelis čili
  • 1 žiupsnelis raudonos paprikos miltelių
  • 1 žiupsnelis kario
  • 1 žiupsnelis Persilado
  • 1 a.š. riebalų kepimui

Paruošimas
 

  • Žuvį nuplauti, apvirti apie 10 min.
  • Ant įkaitintų riebalu keptuvėje dadame visus smulkintus ingredientus: svogūnus, skiltelę česnako, morką, papriką.
  • Apkepintas daržoves suverčiame prie žuvies.
  • Cukiniją smulkiname šiaudeliais, dedame į tą patį puodą su žuvimi.
  • Viską gardiname prieskoniais: druska, pipirais, čili, raudonos paprikos milteliais, kariu, Persiladu. Užkaitiname. Skanaus.
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Sriuba, Vakarienei
Gaminimo būdas: Keptuvėje, ​Virta
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!