Nuotr. thesuffolksaucecompany.com
Garstyčių- balzaminio acto užpilas – sudėtinės dalys:
240 g. šalto spaudimo aliejaus
50 g. grudėtų garstyčių
50 g. balzaminio acto
2 a.š. cukraus – įprastai nenaudojame, tik šiuo atveju kiekis 300 ml padažo kiekiui daug mažesnis, nei pirktiniuose padažuose. 
2 a.š džiovintų žolelių (bazilikas, rozmarinas, timinas ir pan.)
¼ a.š. šviežiai maltų pipirų
 
 Garstyčių- balzaminio acto užpilas – gaminimo žingsniai:
1. Viską dedame į plaktuvą, išskyrus aliejų.
2. Suplakame iki vientisos konsistencijos.
3. Palengva plakant supilame aliejų.
Išeiga apie 300 ml.
Padažą galima laikyti šaldytuve sandariai uždaromuose stikliniuose indeliuose iki 2 savaičių
Skanaus