Raudonasis ir baltasis greipfrutai turi beveik tokią pat maistinę vertę. Esminis skirtumas – raudonuosiuose greipfrutuose yra 25 kartus daugiau vitamino A nei baltuosiuose.
Greipfruto skiltelės su kokosų drožlėmis recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
52 balsų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 2 min.
Iš viso 7 min.
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 114 kcal

Ingredientai
  

  • 1 greipfruto
  • 1 a.š. kokosų drožlių
  • mėtų lapelių, pagal skonį

Paruošimas
 

  • Greipfrutą išskirstome skiltelėmis ir nulupame odelę.
  • Apiberiame kokosų drožlėmis ir pagardiname mėtomis.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 114kcal (6%)Angliavandeniai: 28gBaltymai: 2gRiebalai: 1gSočiosios riebalų rūgštys: 1gPolinesotieji riebalai: 0.1gMononesotieji riebalai: 0.1gNatris: 0.5mgKalis: 352mg (18%)Skaidulos: 4g (11%)Cukrūs: 18g (72%)Vitaminas A: 2955µg (369%)Vitaminas B6: 0.1mg (7%)Vitaminas C: 80mg (100%)Vitaminas E: 0.3mg (3%)Kalcis: 57mg (7%)Varis: 0.1mg (10%)Folio rūgštis: 34µg (17%)Geležis: 0.2mg (1%)Manganas: 0.1mg (5%)Magnis: 24mg (6%)Fosforas: 48mg (7%)Selenas: 0.5µg (1%)Cinkas: 0.2mg (2%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Desertai, Užkandžiai
Dieta: Diabetui, Be glitimo, Augalinis, Vegetariškas
Gaminimo būdas: Šviežia
Recepto ir nuotraukos autorė Donata Vaisnoraitė
5 1 vote
Patiko? Įvertinkite!